Kommentarer

Andrea Grave-Müller om att redigera en roman — 2 kommentarer

  1. Envishet och tålamod behöver alla författare. Jag tycker också om redigeringsfasen mest. Det finns dock en stor skillnad mellan oss. Du har 140.000 ord och måste antagligen skära bort mycket. Jag har 60.000 ord och måste lägga till mycket för att få ihop en roman.
    Min redigering går ut på att gestalta mer och lägga till mer i miljöbeskrivningarna. Även lägga till små scener i kapitlen för att få dem längre.
    Ser fram emot er livesändning.

  2. Hej! Kul med fler som gillar redigering! 🙂 Ja, jag blev själv lite chockad över hur många ord det blev! Förväntade mig att liksom du behöva lägga till och fylla ut. Men nu förstår jag mer varför det tog så lång tid att skriva råmanuset.
    Kul att du ser fram emot vår livesändning!