Fantastika 2018

Jag har redan bokat in nästa års Swecon som blir Fantastika i Stockholm. Som vanligt blir det fullspäckat program med paneldebatter, hedersgäster, samtal och allmänt frossande i sf och övrig fantastik.

Nytt för i år är att förlag och författare har en gemensam butik. Elin Holmerin från Undrentide håller i detta och det tackar jag för. Dilemmat på cons brukar vara att man som författare/förläggare vill vara både vid bokbordet och spana in intressanta programpunkter samtidigt. Nu är det problemet löst och vi tror att det ska bli enklare för de som är intresserade av att köpa böcker att allt finns på ett ställe som alltid är bemannat.

Jag ser mycket fram emot Fantastika 2018!

Info

Fantastika 2018 är en sf-kongress som kommer att äga rum i Dieselverkstaden i Sickla nära Stockholms centrum, 15-17 juni. Lokalen har använts för sf-kongresser 2013 och 2016, och vi räknar med att kunna ha samma upplägg som 2016. Fantastika 2018 utsågs att vara den nationella sf-kongressen Swecon 2018 genom beslut på Swecon 2017, Kontur 2017 i Uppsala. Lokalerna kommer att öppna kl 16.00 på fredagen, programmet startar 17.00 och slutar 17.00 på söndagen.

Läs mer: fantastika2018.wordpress.com

Kommentarer inaktiverade.