Litteraturrundan Fantasy

Lupina Ojala Litteraturrundan

I Växjö samlades bokläsande fantasyälskare på Stadsbiblioteket den 17 september för att delta i Litteraturrundan. Temat var fantasy. Jag delade bokbord med Thomas Årnfelt som hade med sin roman Incidenten i Böhmen (Undrentide förlag). För ovanlighetens skull tog jag inga bilder men fick denna av Sofi Poulsen som var initiativtagare till eventet.

Dagen rann i väg snabbt för det var så roligt. Författare, läsare, bloggare och bokklubbar minglade och pratade böcker hela dagen. Dessutom var det en mängd intressanta föreläsningar på våningen under men jag hann tyvärr inte se enda. Hela tiden var jag mitt uppe i spännande samtal och plötsligt var det dags att packa ihop och åka hem.

Stort tack till arrangörerna för en mycket lyckad dag och stort tack till alla som kom och pratade fantasy med mig. Hoppas vi ses nästa år igen.

Medverkande:
Kim M Kimselius
Andra Världar
Sofi Poulsen
Lisa Rodebrand
Thomas Årnfelt
Lupina Ojala
Caroline Hurtig
Seraf förlag
Ylva Lee Lindell
Sarah Ödman
Svenska Serietecknare
Gabriella Kjeilen
Fungeon
Fantasi-förlaget
Johan Ragnarsson
Jerker Hultén
Per von Schantz
Astrid Wiking Ahlberg
Legend

Kommentarer inaktiverade.