13 svarta sagor om superhjältar

Februari 2016 släpper bokförlaget Swedish Zombie nästa antologi i serien 13 svarta sagor. Den här gången är det svenska superhjältar som är temat. Eftersom jag är bosatt i Göteborg är det här min historia utspelas med min superhjältinna, den rika och något excentriska Amanda i huvudrollen.

Stenstoder i natten heter mitt bidrag. Dimmiga nätter och mystiska händelser bland hamnens kajskjul är vad ni kan förvänta er, tillsammans med ytterligare dussinet noveller skrivna av tolv av Sveriges skickligaste fantastikförfattare. Arbetet med boken pågår för fullt.

Så här ser uppställningen ut just nu:

Oskar Källner: Memento mori
Patrik Centerwall: Titel saknas
Markus Sköld: Pandemonium
Finn Cederberg: Hjältedåd
Anna Wahlgren: Skuggan av ett annat liv
Lupina Ojala: Stenstoder i natten
Anna Jakobsson Lund: Mantlarna
Lova Lovén: Den sista exorcisten
Claes-Magnus Bernson: En fråga om rättvisa
Love Kölle: Räddaren
Johan Ring: Den flygande mannen
Christian Johansson : Titel saknas
Johannes Pinter: Titel saknas

Kommentarer inaktiverade.