Kommande engelskspråkig antologi

Bokförlaget Affront som bland annat ligger bakom de hyllade Maskinblod-antologierna och Kärlek i maskinernas tid, gör en satsning på utlandet. Den kommande samlingen heter Waiting for the Machines to Fall Asleep och lanseras under försommaren. Jag medverkar med novellen The Order of Things och det är första gången jag blir publicerad på engelska.

 Medverkande författare:

My Bergström, Boel Bermann, Anders Blixt, Patrik Centerwall, Andrew Coulthard, Björn Engström, Andrea Grave-Müller, Tora Greve, Maria Haskins, Eva Holmquist, Anna Jakobsson Lund, KG Johansson, Sara Kopljar, Oskar Källner, Love Kölle, Jonas Larsson, Pia Lindestrand, Alexandra Nero, Christina Nordlander, Erik Odeldahl, Lupina Ojala, Hans Olsson, Johannes Pinter, Ingrid Remvall, Markus Sköld, AR Yngve.

Omslaget till boken görs av Andreas Raninger.

Kommentarer inaktiverade.