Låt oss presentera Fantastikportalen!

Pressrelease 140926

copy-header

Det minst sagt sjuder och bubblar i den mustiga gryta som är svensk fantastik. Fantasy, science fiction och skräck är alla väl representerade genrer i den svenska utgivningen. Nu har flera av de nischade förlagen gått samman och startat Fantastikportalen – en sajt där läsarna kan hitta bokpresentationer, recensioner och annat intressant samlat på ett och samma ställe. Här hittar du information från:

Affront
Catoblepas
Epok
Mörkersdottir
Sigill förlag
Undrentide

Det här är bara början. Portalen kommer att utvecklas och ambitionen är att den ska vara till nytta både för branschfolk såväl som nöjesläsare. Här hittar du mängder av spännande litteratur från ambitiösa och kreativa utgivare. Ytterligare förlag beräknas att tillkomma. En fantasifull smältdegel, en sida som gjord för att lägga i favoriter!

Vi hoppas att du kommer att trivas här.

fantastikportalen.se

Kommentarer inaktiverade.