Tävla om Leva Älska Brinna Dö

Leva Älska Brinna Dö

Ny tävling på Ponkissons blogg. Den här gången är det Leva Älska Brinna Dö av Sofie Trinh Johansson som står på spel. Den är utgiven av  Mörkersdottir förlag och är del tre i vampyrserien Halvblod.

Handling: 1837 lämnar William Dahl Sverige för ett liv på andra sidan jorden. Han ger upp sin själ i utbyte mot rikedom, makt och evigt liv. Han får mer än han bad om. Över hundra år senare hittar han det som gör livet värt att leva.

Blodet från en av De Få är allt Aveline behöver för att förlänga sitt liv. Men något har tagit över hennes kropp och tiden håller på att rinna ut. Hon är inte stark nog att genomgå en förvandling, och hon vet inte heller om hon är beredd att lämna det mänskliga livet bakom sig. Samtidigt blir Hero svagare och Aveline fruktar att demonerna har tagit över henne.

Rådet är samlat. Livet finns inom räckhåll. Vem kommer att benådas och vem måste dö?

När döden har väntat för länge
Kommer allting till ett slut

Leva Älska Brinna Dö

Kommentarer inaktiverade.