5 Frågor om boken du läser nu

Jag blev utmanad av ponkissons.blogg.se

the-wilful-princess-and-the-piebald-prince

 

Hur många kapitel har du läst ur boken?
Det är en kortroman på 157 sidor och den är inte indelad i kapitel. Jag har läst ungefär halva boken.

Vad var den första meningen i boken?
At Redbird´s request do I, Felicity, write these words.

Vad var den sista meningen du läste i boken?
Her words echoed an old memory.

Hur tycker du boken verkar?
Jag är ett stort fan av Robin Hobb och den här boken handlar om en tid innan Farseer-trilogin. Eftersom jag läst alla böcker som utspelas i den världen och ändå inte fått nog älskar jag den. Det är A bit of lost history som Robin Hobb skrivit i mitt signerade exemplar. (Så fick jag skryta om det också.)

Vilken händelse är din favorit än så länge?
Det första mötet mellan prinsessan och hästskötaren som kan ”tala” med djuren. Redan där börjar man lägga ihop två och två och det förklarar en del som sedan händer i Farseer-böckerna.

Jag utmanar:
www.poeten.se/irene
astridahlberg.blogspot.se
fantasyrealm.se

Kommentarer

5 Frågor om boken du läser nu — 2 kommentarer

  1. Åh är det den serien!!! Läste typ den första för evigheter sen, gillade den högt men fick inte tag på fler delar, var på den tiden jag bara läste översatt fantasy… Sen glömde jag bort den. Känner ju igen just det där med prinsessa + stallpojke som kan tala med djur. Detta måste kollas upp! 🙂