Chans att vinna boken Fredens pris

17532344-origpic-c4ed0a_5276312addf2b3707211b855

Oj oj, ännu en bok jag gärna vill läsa: Fredens pris av Anna Blixt, utgiven av Undrentide förlag lottas ut på The Ponkissons blogg.

 

Om boken: Bortom hav, rev och dimma ligger riket Vangrind, där det svartögda häxfolket lever i skuggorna. Bland dem finns Minora, en flicka vars mörka arv har dömt henne till ett liv på flykt. Tillsammans med sina syskon jagas hon ut i vildmarken av de som kallar sig Ljusets folk. Det dröjer inte länge förrän ett krig bryter ut och konungens män kommer för att utrota häxfolket en gång för alla.Mitt i krigets kaos anländer Wenneron, en krigare som avser att ena folket och leda dem till frihet genom skoningslös hämnd. Han blir deras räddning och väcker livsfarliga krafter till liv. Minora dras in i hans krets av förtrogna och inser snart att han kommer att förbanna landet såväl som rädda det.Detta är historien om en mörk frälsares väg till makten, det gyllene folkets återkomst, dimmans födelse, det sista kriget på Vangrind och en flickas liv i dess storm.

 

Här finns tävlingen:
http://ponkissons.blogg.se/2013/december/tavling-vinn-fredens-pris.html

Kommentarer

Chans att vinna boken Fredens pris — 2 kommentarer